Skoči na glavno vsebino

ZAHVALA ZA SODELOVANJE NA OKROGLI MIZI “Vključevanje oseb s posebnimi potrebami na trg dela”, dne 19. 11. 2015

19. decembra smo ob 70. letnici šole za otroke s posebnimi potrebami, ki ima štiri občine ustanoviteljice: Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane, Železniki in Žiri, pripravili okroglo mizo na temo “Vključevanje oseb s posebnimi potrebami na trg dela.” Vabilo k razpravi je prijazno sprejelo sedemnajst razpravljavcev, za kar se vam iskreno zahvaljujemo! Brez Vašega prispevka bi bila razprava pomanjkljiva in ne bi zajela problema v celoti, kar se nam zdi, da nam je na koncu uspelo.

Zahvaljujemo se: županu občine Škofja Loka, mag. Mihu Ješetu, županu občine Železniki, mag. Antonu Luznarju, gospe Mirjani Česen, direktorici VDC Kranj, gospe Nevenki Ropret iz Zavoda za zaposlovanje, gospe Jeleni Polak iz CSD Škofja Loka, gospe Janji Kozjek iz Domela, gospe Janji Bogataj, ravnateljici Vrtca Škofja Loka, gospe Suzani Bohorč iz Želve Ljubljana, gospodu Matjažu Hafnarju iz Želve Škofja Loka, gospe Andreji Vršič, vodji VDC Škofja Loka, materi bivšega učenca šole, bivši učenki, gospodu Marku Mohoriču, direktorju Društva Sožitje in voditelju okrogle mize, gospodu mag. Aleksandru Vališerju, ravnatelju CVIU Velenje.

Eden od ciljev okrogle mize je bil tudi opozoriti javnost na težave, ki jih imajo pri zaposlovanju absolventi šol s prilagojenim programom in delodajalci. Dotaknili smo se tudi zakonodaje. Na spodnji povezavi najdete izjave okrogle mize, ki jih je zabeležila ga. Ada Šturm, ter povzetek ugotovitev vseh udeležencev. Ugotovitve so za ozaveščanje izjemno pomembne in bodo vplivale na naše nadaljnje delo.
Še enkrat iskrena hvala, da ste si vzeli čas za razpravo in delili z nami svoje znanje in mnenje!

Odbor za pripravo okrogle mize

Izjave udeležencev
Povzetki okrogle mize

(Skupno 370 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost