Skoči na glavno vsebino

Končno! Po dvoletnem premoru smo zopet pričeli s težko pričakovanim izvajanjem športnih tekmovanj po šolah s prilagojenim programom. Da smo v tem času dobro in uspešno delali dokazujejo tudi športni uspehi naših učencev. 

Košarkarska ekipa OŠ Jela Janežiča je že na Področnem prvenstvu v košarki, ki je potekalo 14.3.2022 v Radovljici pokazala, da bo letos trd oreh za vse nasprotnike, Naši učenci so tam zasedli prvo mesto, ter se tako uvrstili na Državno prvenstvo, ki je potekalo včeraj, 29.3.2022 v Ljubljani. Tekmovanje je bilo organizirano v Univerzitetni športni dvorani v Rožni dolini, na njem pa se je pomerilo osem najboljših ekip s posameznega področja. 

Naši fantje in dekle so pokazali, kaj je to športni duh, levje srce in igra fair playa. Iz tekme v tekmo so napredovali in na koncu, v srditem boju v finalu, dosegli odlično 2.mesto. To je najboljši dosežek naših učencev v košarki na državnem nivoju. S ponosom vsem skupaj in vsakemu posebej, še enkrat čestitamo. Bravo Polona, Domen, David, Enej, Aljaž, Ersan in Tine! Za nas ste vsi zmagovalci!

(Skupno 155 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost