Skoči na glavno vsebino

V torek, 18. aprila, je na šoli in novem objektu potekal prav poseben dogodek.

Investitorji v nadzidek in rekonstrukcijo naše šole, občine ustanoviteljice, ki so: Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane, Železniki, Žiri in Medvode, so si ogledali potek del.  Z veseljem smo pozdravili župana g. Tineta Radinja, podžupana g. Roberta Straha, predstavnika oddelka za družbene dejavnosti g. Roka Primožiča iz občine Škofja Loka, direktorico občinske uprave občine Gorenja vas – Poljane g. Elizabeto Rakovec, župana občine Žiri g. Francija Kranjca in župana občine Železniki g. Marko Gasserja. Župan g. Nejc Smole iz Medvod pa je obljubil udeležbo ob drugi priložnosti.

Učenke Ana, Sara in Nela so, pod vodstvom mentorice Urške Oblak, na vhodu zaželele dobrodošlico s pesmijo Prave barve. Kasneje pa je obiskovalce pričakal otroški pevski zbor pod vodstvom zborovodkinje Polone Bončina in nas nagovorili s pesmijo Avtobus.

 

Nato smo se pridružili podelitvi priznanj najboljšem nogometašem, saj je potekalo gorenjsko regijsko tekmovanje v malem nogometu. Župan g. Radinja je zbrane nagovoril, nato so jim župani podelili priznanja ter jim čestitali.

Župan g. Tine Radinja je čestital ekipi OŠ Poldeta Stražišarja Jesenice.

 

Župan g. Franci Kranjc je čestital zmagovalni ekipi OŠ Helene Puhar Kranj.

 

Župan g. Marko Gasser je čestital ekipi OŠ Antone Janše Radovljica.

 

Sledil je ogled gradbišča, ki ga je vodil nadzornik, g. Tomaž Medved.

 

Na koncu smo strnili vtise za skupno mizo in načrtovali prihodnje delo. Tega pa je še kar veliko. Potek del si lahko ogledate na naši spletni stani, 3. del je na povezavi.

Vsi si želimo, da bi gradnja potekala po načrtih in da bi nove in prenovljene prostore lahko pričeli uporabljati 1. 9. 2023.

Cenjenim obiskovalcem iz občin ustanoviteljic investitoric se zahvaljujemo za ogled in podporo.

(Skupno 144 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost