Skoči na glavno vsebino
Državno prvenstvo v plavanju

Državno prvenstvo v plavanju

V četrtek 8. 6., je v Kamniku potekalo državno prvenstvo v plavanju, ki se ga je udeležila tudi naša šola. Šolo Jela Janežiča so na plavalnem prvenstvu zastopali Ilhana Sijamhodžič, Ana Klara Šmid, Pia Bevk, Neja Krek, Tine Valentin Šuster, Klemen Kos, Dragan Markovič in Sara Nahtigal. Vsi so se borili po svojih najboljših močeh in dobro zastopali našo šolo. Najbolj so izstopali Sara Nahtigal, ki je dosegla 3. mesto na 50m prsno, 3. mesto je dosegel tudi Dragan Markovič na 50m prosto. Zelo dobro je plavala tudi mešana štafeta 6x50m prosto v sestavi Klemen Kos, Sara Nahtigal, Neja Krek, Tine Valentin Šuster, Dragan Markovič in Ana Klara Šmid. Osvojili so odlično 3. mesto.

Zbiralna akcija papirja

Zbiralna akcija papirja

Spoštovani starši!
Pred nami je TRETJA ZBIRALNA AKCIJA odpadnega papirja, ki
bo potekala v torek, sredo in četrtek
(od 13. do 15. junija 2023).
Papir, ki ga bodo učenci prinesli v šolo, DOMA STEHTAJTE,
KOLIČINO PA SPOROČITE RAZREDNIKU (prek elektronske
pošte, beležke). Zabojnik bo stal pred šolo, zato naj učenci papir
vanj odvržejo pred vstopom v šolo in ga naj ne nosijo v razrede.
Pri oddaji papirja se skušajte izogniti kartonasti embalaži, saj se
ta ne šteje v količino papirja.

Lepo vabljeni k sodelovanju!
članice ekošole

ŠVN Kmetija Podmlačan 3. dan

ŠVN Kmetija Podmlačan 3. dan

Zadnji dan naše šole v naravi nas je presenetilo sonce. Za Nika se je začelo že zelo zgodaj, saj se je s kmetom odpravil na jutranjo molžo krav že takrat, ko smo vsi še pridno spali. Po okusnem kmečkem zajtrku smo zamesili kruh in se preizkusili v oblikovanju hlebčkov, ki smo jih kasneje lahko odnesli domov. Po peki smo zunaj na soncu postavili poligon in smo imeli različne aktivnosti v naravi. Pred kosilom nam je gospodar kmetije pokazal, kako se kuha oglje in nam je razložil zanimiv proces pridelave. Zakurili smo še kres in se pripravili na odhod. Preden smo se s kombiji odpeljali domov, smo pomahali Hildi in Srečku in se malo žalostni (da odhajamo) in v veselem pričakovanju snidenja z našimi domačimi poslovili in se vrnili nazaj v šolo.

ŠVN Kmetija Podmlačan – 2. dan

ŠVN Kmetija Podmlačan – 2. dan

Čeprav je bil tudi drugi dan naše šole v naravi precej deževen, to ni pregnalo naše dobre volje. Dopoldne smo se s traktorjem in vozom peljali na Stari vrh. Tam smo se sprehodili po gozdni poti, ki je (predvsem mlajšim učencem) ponudila precej užitkov ob privilegiju, ki ga prinese dež – blatu. Kasneje smo se pred kapljami z neba skrili v naši jedilnici in pridno reševali delovne liste. Ta delovna vnema nas je spremljala tudi med počitkom po kosilu. Bolj kot spanje, nas je zanimala igra na hodniku. Popoldne nas je čakalo pletenje košar, ki nas je povsem navdušilo. Pogumno smo tudi zajahali konja in veseli praznovali Nikov rojstni dan. Zvečer smo se utrujeni in polni vtisov podali k počitku.

Dogodki

  • Ni dogodkov

Koledar

junij 2023
PTSČPSN
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« Maj   Jul »

Donatorji

(Skupno 182.429 obiskov, današnjih obiskov 144)
Dostopnost