Skoči na glavno vsebino

V preteklem tednu smo z veseljem gostili župane štirih občin ustanoviteljic, gospoda Tineta Radinjo, občina Škofja Loka, gospoda Milana Čadeža, občina Gorenja vas-Poljane, gospoda Marka Gasserja, občina Železniki in gospoda Franca Kranjca, občina Žiri. Pridružila sta se jim tudi gospod Tomaž Medved, ki je ves čas spremljav gradnjo naše šole in gospod Rok Primožič, vodja kabineta župana občine Škofja Loka.

Ogledali so si naše nove in prenovljene prostore. Ob tej priložnosti smo jim predstavili izboljšave, ki prispevajo k boljšim pogojem za učenje in poučevanje, ter naše načrte za prihodnost.

Župani so bili navdušeni nad novimi prostori, opremljenimi s sodobno tehnologijo, in inovativnimi rešitvami, ki omogočajo večjo prilagodljivost in interaktivnost v učnem procesu. Pohvalili so trud in delo, ki je bilo vloženo v prenovo, ter izrazili podporo našim prizadevanjem za nenehno izboljševanje pogojev izobraževanja.

Ponosni smo, da lahko učencem in učiteljem zagotovimo tako kakovostno okolje, ki spodbuja ustvarjalnost, sodelovanje in uspeh.

Zahvaljujemo se vsem, ki so sodelovali pri tem pomembnem projektu, ter se veselimo prihodnjih uspehov v našem skupnem prizadevanju celostno obravnavo in podporo naših otrok.

(Skupno 49 obiskov, današnjih obiskov 5)
Dostopnost