Zimska šola v naravi – 2. dan

Zimska šola v naravi – 2. dan

Pozdravljeni!

Današnji dan je minil v znamenju tekaških podvigov, saj smo se potili in sopihali ob pridobivanju novih znanj – tako dopoldan kot popoldan. Moramo vam sporočiti, da lepo napredujemo. Še malo, pa bomo konkurenca naši slovenski reprezentanci 😜!
Zvečer smo se odpravili še na nočni pohod s svetilkami. Več o današnjih dogodkih pa si lahko ogledate na spodnjih fotografijah. več…

Zimska šola v naravi – 1. dan

Zimska šola v naravi – 1. dan

Malo po osmi uri zjutraj smo smuči in vso ostalo opremo naložili v avtobus in se odpeljali na Pokljuko, ki bo naš dom naslednjih pet dni.

Ob prihodu smo se razveselili lepo opremljenih sob in dobrega kosila. Časa za lenarjenje ni bilo prav veliko, saj smo kaj kmalu preizkusili svoje tekaške sposobnosti. Eni bolj, drugi manj zavzeto, smo se podili po belih strminah. Ugotovili smo, da imamo s snegom še kar srečo. Popoldne je hitro minilo in komaj smo dočakali večerjo. Večer je minil v spoznavanju pravil varnosti na snegu in spoznavanju osnovnih pravil hotelskega bontona. Vsem staršem sporočamo, da se imamo lepo in da uživamo. Nasvidenje do jutri! več…

Prihod v šolo v naravi

Prihod v šolo v naravi

Učenci in učiteljice sporočamo, da smo srečno prispeli na Pokljuko. Vsak dan nas lahko spremljate tudi na naši spletni strani. 
 
Pozdrav vsem!

2. mesto na natečaju Tedna možganov

Učenec Anže Šubic (PP 3D) je prejel nagrado za 2. mesto v kategoriji individualnih izdelkov šol s prilagojenim programom na natečaju Tedna možganov, ki je potekal pod okriljem SiNAPSE.

Glavna tema letošnjega Tedna možganov je bila komunikacija. Na podlagi predlaganih iztočnic je učenec preko likovnega izdelka prikazal, kako se počuti oseba, ki ne razume jezika sogovornika. 

Učenec Anže, njegovi starši in mentorica Manca Selak smo se tako v petek, 17.3., udeležili podelitve priznanj in nagrad, ki je potekala v Ljubljani. 

Učencu še enkrat iskreno čestitamo!

Dogodki

  • Ni dogodkov

Koledar

marec 2023
PTSČPSN
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« Feb   Apr »

Donatorji

(Skupno 173.566 obiskov, današnjih obiskov 300)
Dostopnost